Γιατί ESET;
Ανακαλύψτε τι ακριβώς συγκρίνουν οι ανεξάρτητοι οργανισμοί ελέγχων, όταν τεστάρουν προγράμματα antivirus και γιατί εστιάζουν ακριβώς σε εκείνα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δείτε πως αποδίδει η ESET σε αυτά τα τεστ και που ακριβώς ξεχωρίζουμε - για να μην αναφέρουμε σε ποια σημεία ο ανταγωνισμός αποτυγχάνει αδικαιολόγητα. Μάθετε γιατί η δυνατότητες εντοπισμού, αλλά και η απόδοση είναι σημαντικά στοιχεία για κάθε λύση antivirus. Διαπιστώστε τα πλεονεκτήματα της ESET και δείτε τι είναι αυτό που κάνει τις δικές μας λύσεις να ξεχωρίζουν από το πλήθος στην παγκόσμια αγορά λογισμικού antivirus.

Υπεροχή στην Ανίχνευση 
Προκειμένου να είναι αποτελεσματική μια λύση προστασίας, πρέπει να είναι σταθερή, ακριβής και ευέλικτη. Δείτε τα παρακάτω διαγράμματα Missed In-the-Wild Viruses"και Proactive Detection of New Samples" για να μάθετε περισσότερα.

Υπεροχή στην Απόδοση 
Με την ESET, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο, περιμένοντας το antivirus να ολοκληρώσει τον έλεγχο πριν ξεκινήσει ο υπολογιστής σας. Οι λύσεις ασφαλείας της ESET, παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες ανίχνευσης, έχοντας την ελάχιστη επίδραση στην μνήμη του συστήματος - διατηρώντας αμετάβλητη την ταχύτητα του υπλλογιστή σας. Η ESET παρέχει με συνέπεια εξαιρετικά ποσοστά εντοπισμού με την χαμηλότερη επίδραστη στην απόδοση του συστήματος και την μικρότερη χρήση της μνήμης, ανάμεσα στα κυρίαρχα προγράμματα antivirus του ανταγωνισμού, όπως καταδικνύουν οι μετρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρητοι οργανισμοί.

Αποτυχία Εντοπισμού Ιών In-the-Wild

table eset 1 Το Antivirus ESET NOD32 
είναι η μοναδική λύση 
στον κόσμο που έχει εντοπίσει όλα τα worms και ιούς 
από την σύλληψη του τεστ 
In-the-Wild τον Μάιο 1998. 

Σύγκριση Antivirus - Διακρίσεις στον τομέα της Πρόληψης

table eset 2

Το συγκεκριμένο διάγραμμα παρουσιάζει το ισχύον ρεκόρ διακρίσεων "Advanced+" της ESET στον τομέα της προληπτικής ανίχνευσης. Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Ο όρος "προληπτική ανίχνευση" αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις ασφαλείας της ESET εντοπίζουν κακόβουλα προγράμματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί και καταγραφεί.

Η μηχανή ελέγχου εκπαιδεύεται στο να εντοπίζει malware χωρίς να είναι υποχρεωμένη να βασίζεται στις αναβαθμίσεις των υπογραφών των ιών. Δηλαδή, καταφέρνει να "πιάνει" τον κακόβουλο κώδικα παρακολουθώντας και αναλύοντας τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Προληπτική ανίχνευση

table eset 3 Με δεδομένο το γεγονός 
ότι κάθε ημέρα, 
οι προγραμματιστές κακόβουλου κώδικα, δημιουργούν χιλιάδες νέες παραλλαγές, είναι απαραίτητο μια λύση ασφαλείας να είναι σε θέση να προλαμβάνει και 
να εντοπίζει κάθε νέα απειλή.

Καθυστέρηση στον Χρόνο Προσπέλασης Αρχείων

table eset 4 Το διάγραμμα αυτό δείχνει την επίπτωση των λύσεων antivirus κατά την προσπέλαση μικρών και μεγάλων αρχείων. Η ESET συνεχώς παρουσιάζει πολύ μικρά ποσοστά επίδρασης, κάτι που συνεπάγεται καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Επιβάρυνση στην Απόδοση

table eset 5 Οι χαμηλές απαιτήσεις σε πόρους συστήματος 
του ESET Smart Security, αυξάνει τον χρόνο ζωής του hardware. Το αριστερό διάγραμμα, δείχνει πως κάθε λύση ασφαλείας επιδρά στην απόδοση του συστήματος.